Curios? :)
logo

DESPRE NOI

Atentie! Motor! Actiune!
ProRecProduction va surprinde viata intr-un film

ProRecProduction – studio de film, producție video si foto vine in intampinarea oltenilor cu o echipă de profesionisti mass-media care pun in slujba artei pasiune, tehnică de ultimă generație, dar si talent pentru filmări si fotografii.

Studioul realizeaza producții de televiziune, reclame, videoclipuri muzicale si filmări multicam pentru spectacole si concerte. Profesionistii ProRecProduction isi oferă serviciile de inaltă calitate companiilor sau instituțiilor care doresc să-și reflecte activitatea intr-un film de prezentare si promovare. Proiectele ating un standard cinematografic de invidiat, de la concept, la produsul final. Documentarea, scenariul, filmarea si montajul sunt facute cu un necontestat profesionalism. Clipe de neuitat sunt imortalizate pe casetă master pentru televiziune, multiplicare pe DVD, CD şi bussines card CD.

Momentele importante, surprinse jurnalistic

ProRecProduction este alături de dumneavoastră in cele mai importante momente din viată. Fie ca este vorba despre nunta, botez sau aniversare, echipa de profesionisti este o prezenta discreta care va surprinde momentele importante intr-o viziune jurnalistică. Fotografiile de la evenimentele dragi sufletului dumneavoastra sunt realizate fotojurnalistic in albume digitale sau tiparite pe hartie metalica.

O echipă unita sub semnul artei cinematografice

Pasiunea pentru arta fotografică si cinematografică, precum si bogata experienta jurnalistica sunt atuurile care propulseaza ProRecProduction. Filmele realizate de echipa studioului sunt editate prin montaj. Profesionistii fotografiază, prelucreaza, printeaza si executa albume foto de lux pentru nunti, botezuri sau orice eveniment din viata dumneavoastra. Echipamentul folosit este de actualitate si permite filmarea in format standard sau HD. Mediile digitale reprezinta cel mai comod fel in care puteti pastra imaginile si in care le puteti imparti cu prietenii sau familia. CD-urile sau DVD-urile pot fi personalizate. La fel si cutiile de CD sau DVD.

FILMARI
Nunta este momentul pe care l-ați visat ani la rand. Un eveniment unic in viată, unde aveti nevoie de o echipa cu experientă, care sa poată realiza filmul la cele mai inalte standarde. O zi in care dumneavoastră veti fi actorii care vor pasi pe covorul rosu al Oscarului. Nu trebuie decât să vă jucati propriul rol, de restul se ocupa echipa ProRecProduction. Profesioniștii studioului vor surprinde emoția dincolo de camera de luat vederii si vor opri in loc clipele cele mai frumoase.

SESIUNI FOTO
Botezul pruncului poate sa dea bătăi de cap părinților, dar si unui fotograf amator. Un profesionist, prin creativitate, experientă, stil si talent va imortaliza momentul fară dificultate. Cel mic se va bucura de maxima dumneavoastra atentie, iar fotograful se va asigura că amintirile vor fi completate de momente frumoase, “prinse din zbor” de lentila aparatului de fotografiat. De asemenea, echipa noastra va realiza poze de grup si portrete formale, implinite artistic. Peste ani, toate aceste clipe surprinse vor purta parfumul fericirii traite astazi.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co